Agilitykoulutuspäivä Espoossa 12.1.2019

Agilitykoulutuspäivä Espoossa 12.1.2019

Russeleiden oma agilitykoulutuspäivä järjestetään Niinu Agility Sport –valmennuskeskuksessa Espoossa lauantaina 12.1.2019 kello 11-14.

Kouluttajana Satu Sinisalo. Koulutus kestää tunnin per ryhmä ja ryhmään mahtuu neljä koirakkoa. Koulutuksen hinta on 18 euroa Suomen Jackrrussellinterrierit ry jäsenille ja 25 euroa ei-jäsenille.

Koulutus räätälöidään osallistujien mukaan. Haasteita on tarjolla konkareille, mutta myös aloittelevat tai vasta lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita koulutukseen mukaan!

Ilmoittautumiset 31.12.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen satunur(@)gmail.com.

Satu Sinisalo on intohimoinen koiraharrastaja sekä motivoitunut ja perusteellinen kouluttaja. Johdonmukaisuus, oikea asenne ja perusohjaus ovat teemoja, jotka ovat Satulle erityisen tärkeitä ja näkyvät myös hänen tavassaan kouluttaa. Kouluttaessaan Satu soveltaa kouluttaessaan operantin ehdollistamisen periaatteita. Russelit ovat kuuluneet Sadun elämään kohta 20 vuoden ajan ja agilityä hän on harrastanut 15 vuotta. Niinu Agility Sport’in valmentajana Satu on ollut neljä vuotta, jonka ajan agilityvalmennus on ollut hänen pääasiallinen ammattinsa.

Hallin osoite:
Niinu Agility Sport -valmennuskeskus
Läntinen teollisuuskatu 18
02920 Espoo