Agilityn rotumestaruudet Sipoossa 21.10.2017

Agilityn rotumestaruudet Sipoossa 21.10.2017

Agilityn rotumestaruudet ratkotaan Koirakerho Heiluhäntien virallisissa kisoissa lauantaina 21.10. Sipoon JAU areenalla.

Rotumestaruudesta kilpailevat ykkös-, kakkos- ja kolmosluokan koirat. Medirusselit kisaavat miniluokan radoilla epävirallisesti.

Ykkös- ja kakkosluokilla karsintarata on oman luokan rata (joko hyppy- tai agirata). Kolmosluokalla karsintarata on oman luokan kisapäivän ensimmäinen rata. Kaikissa tasoluokissa karsintaradalta finaaliin etenevät kaikki tuloksen tehneet koirakot.

Finaalirata on kolmosluokan kisapäivän jälkimmäinen rata. Ykkös- ja kakkosluokan koirakot osallistuvat kisaan epävirallisesti. Sijoitukset määräytyvät pelkän finaaliradan tuloksen perusteella.

Kilpailussa palkitaan finaaliradan kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet sekä parhaat ykkös- ja kakkosluokan koirat. Finaaliradan voittaja saa Rotumestari-tittelin.

Koska rotumestaruudet ratkotaan virallisten kisoissa, pitää kisoihin ilmoittautua kuten virallisiin kisoihin ilmoittaudutaan.

Ilmoittautumislomake

Huomioitavaa on, että 1-2 -luokkalaisten pitää ilmoittautua virallisesti oman luokkansa A-radalle. Finaaliradan he kisaavat epävirallisesti 3-luokan radalla. 3-luokkalaisten tarvitsee ilmoittautua sekä A- että B-radalle virallisesti.

Huomatkaa, että ilmoittautumisessa on agilityrata A:n alla ruksikohta ”osallistun samalla jackrussellinterriereiden rotumestaruuskilpailuun”. Valitkaa se!

Rotumestaruussäännöt kokonaisuudessaan >>