Agilityn rotumestaruudet Turengissa 17.9.2022

Agilityn rotumestaruudet Turengissa 17.9.2022

Suomen Jackrussellinterrierit ry:n agilityn rotumestaruudet 2022 ratkotaan Turengissa JANKK ry:n virallisten kisojen yhteydessä 17.9.2022.

Kisapaikkana toimii JANKK-areena, osoite Kiianlinnantie 11, 14200 Turenki.

Rotumestaruuksiin osallistuvan koiran ohjaajan tai omistajan tulee olla Suomen Jackrussellinterrierit ry:n jäsen. Koiran tulee olla rekisteröity jackrussellinterrieriksi.

Ykkösten A rata on karsintarata. Kakkosten B rata on karsintarata. Kolmosten B rata on karsintarata ja kolmosten A rata on finaali kaikille.

1 ja 2-luokkien koirat kisaavat finaalissa epävirallisena joko luokan ensimmäisenä tai viimeisenä. Alempien luokkien kisaajat maksavat fiinaaliradan kilpailupaikalla (10€). Kolmosluokan koirat ilmoittavat koiransa Kitun kautta kisaan A ja B.

llmoittautumiset KITUssa.

Muistakaa ilmoittautua KITUn lisäksi agilitytoimikunnan sähköpostiosoitteeseen sjrtagility(@)gmail.com (poista sulkeet) 11.9.2022 mennessä!

Tiedustelut: sjrtagility(@)gmail.com (poista sulkeet)

 

Rotumestaruuden säännöt

Karsinta
Ykkös- ja kakkosluokilla karsintarata on oman luokan ennalta määrätty rata (joko hyppy- tai agirata). Kolmosluokalla karsintarata on oman luokan kisapäivän ennalta ilmoitettu rata. Kaikissa tasoluokissa karsintaradalta finaaliin etenevät kaikki tuloksen tehneet koirakot.

Finaali
Finaalirata on kolmosluokan kisapäivän ennalta määrätty rata. Ykkös- ja kakkosluokan koirakot osallistuvat kisaan epävirallisesti. Sijoitukset määräytyvät pelkän finaaliradan tuloksen perusteella.

Kilpailussa palkitaan finaaliradan kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet sekä paras ykkös/kakkosluokan koira jokaisessa säkäluokassa. Finaaliradan voittaja saa Rotumestari-tittelin jokaisessa säkäluokassa.

 

>> Tapahtuma Facebookissa