Agilityn rotumestaruuskilpailut Janakkalassa 12.11.2016

Agilityn rotumestaruuskilpailut Janakkalassa 12.11.2016

Suomen Jackrussellinterrierit ry
Agilityn rotumestaruuskilpailut 2016

 

Russeleiden agilityn rotumestaruuskilpailut järjestetään JANKK Areenalla (Rastikaari 8, Turenki) Janakkalassa lauantaina 12.11.2016 alkaen kello 9.00.

Kilpailuiden tuomarina toimii Kim Kurkinen.

Kilpailuiden säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki ne russelit, joiden ohjaaja on Suomen Jackrussellinterrierit ry:n jäsen.

Kilpailussa ratkaistaan erikseen möllien ja kisaavien rotumestaruus. Molemmissa kilpailuissa juostaan yksi agilityrata, jonka tuloksen perusteella mestaruudet ratkaistaan. Jos tapahtumassa on mahdollista suorittaa uusintarata, vain ensimmäisen radan tulos lasketaan mukaan mestaruutta ratkaistaessa.

Mini- ja medikoirat kisaavat omissa säkäluokissaan, mutta tuloksissa nämä säkäluokat yhdistetään paremmuuden ratkaisemiseksi.

ROTUMESTARUUKSIEN SÄÄNNÖT KOKONAISUUDESSAAN TÄSTÄ

Möllimestaruus

Möllimestaruuskilpailu on avoin russeleille, jotka eivät ole tapahtumapäivään mennessä osallistuneet virallisiin agilitykilpailuihin.

Radalla ei ole keinua, rengasta, pujottelua, pöytää, okseria tai umpitunnelia. Osallistuvan koiran pitää olla täyttänyt 12 kk viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä.

Kilpailun paremmuusjärjestys ratkaistaan virallisten agilitykilpailuiden sääntöjen mukaan huomioiden ratavirheet sekä aika. Kilpailussa palkitaan kolme parasta koiraa. Voittaja saa Möllimestari-tittelin.

Kisaavien mestaruus

Kilpailu on avoin kaikille russeleille. Kilpailu käydään yhdellä radalla, jonka kaikki kilpailuun osallistuvat koirakot suorittavat tasoluokasta riippumatta. Radalla voidaan käyttää kaikkia virallisia agilityesteitä. Osallistuvan koiran pitää olla täyttänyt 18 kk viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä.

Kilpailussa palkitaan kolme parasta russelia sekä lisäksi ykkös- ja kakkosluokan parhaat koirakot. Voittaja saa Rotumestari-tittelin.

Putkiralli

Rotumestaruuskilpailuiden yhteydessä järjestetään kaikille avoin putkiralli. Putkiralliradalla on matalien lähtö- ja maalihypyn lisäksi vain putkia. Kaikki esteet tulee suorittaa määrätyssä järjestyksessä tuloksen saamiseksi, mutta ratavirheitä ei huomioida vaan paremmuus määräytyy ainoastaan ajan perusteella (nopein suoritusaika voittaa). Ilmoittautuminen putkiralliin tapahtuu kilpailupaikalla. Osallistumismaksu (5 euroa/startti) maksetaan käteisellä kilpailupaikalla. Kolme parasta koirakkoa palkitaan.

 


Lisätiedot

Outi Hälli, outihalli75(@)gmail.com, 050 400 5710

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen rotumestaruusradoille tapahtuu sähköpostilla: mari.sydanmaanlakka(@)pertec.fi (poista sulut). Ilmoita koiran virallinen ja kutsumanimi, säkä- ja tasoluokka, syntymäaika ja ohjaajan nimi sekä osallistutteko mölli- ja/tai kisaavien mestaruusradalle ja juoksetteko uusintastartin radalla. Kilpailuiden viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.10.2016.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 10 euroa/koiran ensimmäinen startti ja 7 euroa/saman koiran uusintastartit maksetaan Suomen Jackrusselinterrierit ry:n tilille (FI5514693000202321) viitenumerolla 8264 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Lähetä maksukuitti ilmoittautumisviestisi mukana ilmoittautumisten vastaanottajalle. Maksamattomia ilmoittautumisia ei huomioida.

Kilpailuiden aikataulu

Kilpailuiden aikataulu ilmoitetaan mukaan ilmoittautuneille sähköpostitse sekä julkaistaan SJRT ry:n kotisivuilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Tervetuloa osallistumaan ja kisaamaan!