Jackrussellinterrierien erikoisnäyttely Torniossa 16.7.2021

Jackrussellinterrierien erikoisnäyttely Torniossa 16.7.2021

Tervetuloa Suomen Jackrussellinterrierit ry:n päänäyttelyyn Tornioon perjantaina 16.7.2021!

Arvosteluluokat:
Pikkupennut (5-7 kk), Pennut (7-9 kk), JUN, NUO, AVO, KÄY, VAL, VET, Kasvattajaluokka, Jälkeläisluokka, epävirallinen Turistiluokka

Tuomarit:
– Markku Kipinä: urokset, rotunsa paras, kasvattajaluokka, jälkeläisluokka
– Jari Partanen, Norja: pennut, paras pentu, nartut, paras veteraani

Urokset tulee arvostelemaan arvostettu allrounderi, pitkänlinjan russelituomari Markku Kipinä, jolla on ollut rodun tuomarioikeudet sen virallistamisesta lähtien ja joka on myös itse kasvattanut jackrussellinterriereitä 2000-luvun alkupuolella kennelnimellä De Majodian. Pennut ja nartut tuomaroi Norjassa vaikuttava Jari Partanen. Partanen kasvattaa omana rotunaan menestyksekkäästi löwcheneitä ja omaa yksittäisten rotujen lisäksi viiden roturyhmän ryhmätuomarioikeudet. Molemmat tuomarit ovat varalla toisilleen ja muutokset ovat tarvittaessa mahdollisia.

Näyttelyssä arvostellaan tavallisten luokkien lisäksi pikkupennut (5-7 kk) ja jälkeläisluokka sekä epävirallinen turistiluokka. Turistiluokan tuomari ilmoitetaan myöhemmin. Arvostelu kehissä aloitetaan aikaisintaan klo 13, jotta paikalle ehtii saapua vähän pidemmänkin matkan takaa.

Erikoisnäyttely anottiin alunperin Tornioon kahden maan NORD-näyttelyiden yhteyteen, jotta viikonlopun aikana olisi ainutlaatuinen mahdollisuus erkkarin lisäksi Suomen ja Ruotsin serteihin ja NORD-serteihin rajan tuntumassa. Koska koronapandemia mutkistaa asioita myös kuluvana vuonna, on Ruotsi vetänyt lauantaisen NORD-näyttelynsä Tornion Torandasta omalle maaperälleen. Sunnuntaina terrierit pääsevät taas kehään Suomen NORD-näyttelyssä Torandassa. Näyttelyt anotaan aina kaksi vuotta etukäteen, eikä päivämäärän muuttaminen enää onnistu. Tämän johdosta erkkari on tänä vuonna perjantaipäivänä. Oheisnäyttelyiden infot tarkentuvat lähempänä.

Lisätiedot näyttelyn omilla nettisivuilla!

>> Näyttelyn nettisivut
>> Netti-ilmoittautuminen
>> Tapahtuma Facebookissa

 
Sponsorit ja yhteistyökumppanit:
Arion, Peten Koiratarvike, Outokumpu, Tornion kaupunki