Käyttöleiri Hankasalmella 13.-17.7.2022

Käyttöleiri Hankasalmella 13.-17.7.2022

Tämän kesän leirille mahtuu paljon ohjelmaa. Viisipäiväiseen leiriin mahtuu treenejä vesiriistan, mejäjälkien ja keinoluolien parissa. Pitkästä aikaa meillä on myös kokeet vesiriistasta ja keinoluolilta. Sekä mahdollisuus osallistua petotestiin!

Leirin keskuspaikkana toimii Ruokoniemen leirintäalue, jossa on 7 mökkiä, ja kesähotelli, jossa on 2 kpl kaksioita ja 4 kpl kolmioita. Alueella on myös mahdollisuus majoittua asuntoautolla/-vaunulla tai teltassa.

Varaukset mökkeihin tehdään suoraan Ruokoniemeen osoitteeseen info.ruokoniemi(@)gmail.com (poista sulkeet) tai soittamalla 0400 418 894. Leirintäalueen ollessa suljettuna tavoitat myyntipalvelun sähköpostilla osoitteesta info.ruokoniemi(@)gmail.com tai soittamalla numeroon 040 567 9924. Varatessasi yöpymispaikkaa ilmoita tulevasi russelileirille. Lisää Ruokoniemestä löydät täältä.

Kesähotellin varaukset: Kirsi Haapaniemi, k.haapaniemi(@)gmail.com (poista sulkeet) tai soittamalla 044 268 2504.

Leirin koulutustarjonta sopii niin pennuille kuin jo lajeja treenanneille koirille. Koiran ohjaajan ei myöskään tarvitse olla kokenut konkari vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi mukavaan ja avoimeen porukkaan.

Leirin hinta on 90 euroa, joka sisältää ruokailut, koulutukset ja saunan.

Ilmoittautuminen leirille k.haapaniemi(@)gmail.com (poista sulkeet) 1.5.-31.5.2022 välisenä aikana. Käytäthän ilmoittautumislomaketta.

VERI- ja LUT-kokeiden ilmoittautumisohjeet löytyvät Kennelliiton tapahtumakalenterista. Vesiriistakoe on jackrussellinterrierien rotumestaruuskoe, kts. säännöt täältä.