Käyttöleiri Ikaalisissa 22.-26.7.2020

Käyttöleiri Ikaalisissa 22.-26.7.2020

Tervetuloa SJRT ry:n järjestämälle käyttöleirille! Tule tutustumaan ja treenaamaan luolakoiratoimintaa (LUT), haavoittuneen riistaeläimen jäljestystä (MEJÄ) ja sorsalinnun hakua ja jäljestystä (VERI).

Leiri järjestetään 22.7.–26.7.2020 tutussa ympäristössä, Manso Camping -leirialueella Ikaalisissa. Manso sijaitsee aivan kolmostien tuntumassa, se on toimiva keskuspaikka, jonka välittömässä läheisyydessä aukeavat mahtavat treenimahdollisuudet. Camping-alue on koiraystävällinen henkilökuntineen, joten muistetaan kunnioittaa paikkaa ja siivota jälkemme, niin saamme jatkossakin nauttia tästä mukavasta paikasta.

Leirille osallistujalla on mahdollisuus itse varata yöpymistä varten mökki tai vaunupaikka. Yöpymistavan voi varata VAIN puhelimitse 045 671 2052. Varatessasi yöpymispaikkaa ilmoita tulevasi russelileirille. Mökit pidetään varattuina käyttöleiriläisille 31.5.2020 asti, jonka jälkeen ne menevät myös yleiseen varaukseen. Jos joudut peruuttamaan mökkivuokrasi 31.5.2020 jälkeen, mökistä peritään sakkomaksu. Russelileiriläinen saa yöpymisestään 10 % alennuksen. Lisää mökeistä ja alueesta löydät Manson nettisivuilta ja Facebookista.

Leiri on tänä vuonna suunnattu aloittelijoille, mutta myös jo pidemmälle edenneille on luvassa treeniä. Leirillä saa hyvän alkuopastuksen lajeihin ja pystyy luomaan kontakteja pieniin koulutusporukoihin, joita jo pyörii muutamia Suomessa. Aiempaa kokemusta lajeihin ei tarvitse olla, ja treeneihin voi osallistua myös nuoren koiran tai pennun kanssa.

Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja heidän Suomen kennelliittoon rekisteröidyille jackrussellinterriereilleen. Leirille ilmoittautuessa jäsenyys pitää olla voimassa. Koirat pitää olla rokotettuja Suomen kennelliiton määräysten mukaisesti. Sairas koira ei voi osallistua leirille. Juoksuinen narttu ei voi osallistua leirin koulutuksiin.

Koko leirin hinta on 90 euroa, joka sisältää 4 aamupalaa, 3 päivällistä, koirien koulutuksen ja saunan. Päivämaksu on 40 euroa ja sisältää yhden päivän koulutuksen, aamiaisen ja päivällisen. Leirimaksu maksetaan yhdistyksen tilille, maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. Leirille voivat osallistua alle 18-vuotiaat vain huoltajan seurassa. Ilmoittautumiset leirille 30.6.2020 mennessä Kirsille: k.haapaniemi(@)gmail.com (poista sulkeet). Ilmoittautuessasi leirille, ilmoita, koska saavut. Ilmoittautuminen koskee yhtä ihmistä ja perheen muut ihmiset voivat osallistua ruokailuihin halutessaan. Koko viikonlopun ruokailut lisähenkilöltä 60 euroa, yhden päivän ruokailu lisähenkilöltä 20 euroa. Ilmoitathan siis ruokailijamäärän ja mahdolliset ruoka-aineallergiat (ruuat ovat automaattisesti laktoosittomia). Alle 10-vuotiaiden lasten ruokailu on ilmainen.

Leiri alkaa keskiviikkona 22.7. yhteisellä illanvietolla ja tutustumisella. Ainakin yhtenä päivänä on LUT-treenit, ja joka päivä on luvassa MEJÄ-treeniä ja vesiriistaan liittyvää treeniä. Tarkempi aikataulu selviää myöhemmin!


Vallitsevan poikkeustilan ohjeita leirille osallistujille!

Leirin ilmoittautumisajankohtaa on muutettu – leirille ilmoittautuminen päättyy jo 30.6.2020. Henkilö, jolla on sairastumiseen viittaavia oireita, ei saa osallistua leirille. Järjestäjillä on oltava käytössään kaikkien tapahtumassa paikalla olevien henkilöiden yhteystiedot. Riskiryhmään kuuluvaa henkilöä ei suositella toimimaan koiranohjaajana. Leirille osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto ja tapahtuman järjestäjä eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista. Ethän tule leirille jos sinulla on flunssan oireita. Leirillä noudatetaan THL:n antamia ohjeita etäisyyksistä, pidetään toisiimme hyvät turvavälit. Muistat huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja oikeasta aivastus-/yskimistavasta. Varaa kertakäyttöhansikkaat yhteisen riistan käsittelyä varten. Suomen Jackrussellinterrierit ry:llä on oikeus perua leiri mikäli osallistujia ei tule riittävästi. Jos korona rajoitukset muuttuvat tiukemmiksi, saattaa leiri peruuntua hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Seuraamme tilannetta päivittäin.


Leirin aikataulu 22.7.-26.7.