Nosework-tutustumispäivä Lempäälässä 13.11.2021

Nosework-tutustumispäivä Lempäälässä 13.11.2021

Pikainen tapahtuman vaihto peruuntuneen tilalle!

Suomen Jackrussellinterrierit ry järjestää tutustumispäivän noseworkiin lauantaina 13.11.2021 klo 14-16.30 Lempäälässä Pohjois-Hämeen kennelpiirin tiloissa, osoitteessa Tampereentie 484, 33880 Lempäälä.

Kouluttajana nosework-kouluttaja-opiskelija Miikku Pietilä. Tutustumisessa käydään ekaksi läpi teoriaa ja sen jälkeen tehdään harjoituksia.

Mukaan mahtuu 6 koirakkoa ja kuunteluoppilaaksi 10 henkilöä. Mukaan otetaan 1 koira/talous.

Hinnat: koirakko 10 euroa ja kuunteluoppilaat 5 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen riitta.birck(@)gmail.com (poista sulkeet).

Tervetuloa mukaan, tästä uusi kiva harrastus!

Kouluttajan esittely:

”Olen Miikku, koiraharrastaja vuodesta 2000! Olen harrastanut/kisannut koirieni kanssa vuosien varrella monissa lajeissa (mm. tokossa, agilityssä,eri PK-lajeissa, pelastuspuolella ja paimennuksessa), voisin kutsua itseäni suht aktiiviseksi harrastajaksi. Tällä hetkellä talossa asustaa kolme bordercollieta ja russeli.

Lajivalikoima on vuosien varrella hieman muuttunut, tällä hetkellä pääpaino on bortsuilla paimennuksessa, tokossa ja nosessa, russeli on tehnyt aksaa, mejää ja nosea. Olen kouluttanut useampia eri lajeja, viimeisimpänä mukaan on tullut myös nosework, jota olen seurassamme kouluttanut jo jonkin aikaa. Olen myös oman seuramme nosework vastaava ja ajan lajia kovaa vauhtia seuramme toimintaan mukaan. Käyn tällä hetkellä hajutyökouluttajakurssia, jossa olemme uppoutuneet hajujen maailmaan muutoinkin kun pelkän noseworkin kautta.

Toivottavasti saamme tämmöisellä äkkilähdöllä vielä porukkaa tutustumispäivään kasaan ja intoa lajin pariin!”

Kuvat nosework-tutustumisesta vuodelta 2019.