Vuoden Russeli 2022 -kilpailuun osallistuminen

Vuoden Russeli 2022 -kilpailuun osallistuminen

Vuoden Russeli 2022 -kilpailuun ehtii ilmoittautua mukaan vielä puolentoista viikon ajan!

Kilpailu on Suomen Jackrussellinterrierit ry:n jäsenten näyttely-, agility-, toko-, rally-toko- ja käyttökoirille. Mukana myös kaikkia näitä sekä luonne- ja terveystuloksia yhdistelevä kategoria Vuoden Kasvattajille.

Kilpailuun osallistuvan koiran omistajan on oltava SJRT ry:n jäsen. Jos omistajia on useita, riittää, että yksikin heistä on yhdistyksen jäsen. Kilpailuun osallistuvan jackrussellinterrierin tulee olla rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Lajikohtaisissa säännöissä on maininta, mikäli myös pelkän ohjaajan jäsenyys riittää.

Tutustu lajikohtaisiin sääntöihin ja laske koirasi saama pistemäärä. Ilmoita myös, mistä näyttelyistä/kokeista pisteet on laskettu. Laita mukaan kilpailukirjan kopio niissä lajeissa, joissa sellainen on käytössä.

Lähetä kuluneen vuoden tulos 15.1.2023 mennessä osoitteeseen vuodenrusselit(@)gmail.com (poista sulkeet)

Vuoden Russeli 2022 -tulokset julkaistaan vuosikokouksessa 2023.

Jos tarvitset apua pistelaskennassa, voit kääntyä jonkun hallituksen jäsenen, toimikunnan puheenjohtajan tai tuttavan puoleen. Kennelliiton jalostustietojärjestelmä KoiraNet on oiva apu niin pisteiden laskentaan kuin niiden tarkastukseenkin. Kysy rohkeasti neuvoa! Osallistumalla kilpailuun annat luvan julkaista omistajien/ohjaajien nimet tulosjulkaisuissa.

Ilmoittautumisohjeet ja lajikohtaiset säännöt pistelaskentaan löytyvät kokonaisuudessaan kilpailun omalta sivulta:

Vuoden Russeli