Agilitykoulutuspäivä Lahdessa 11.9.2016

Agilitykoulutuspäivä Lahdessa 11.9.2016

Suomen Jackrussellinterrierit ry:n syksyn agilitykoulutus Virpi Kosken kanssa

Yhdistys järjestää jäsenilleen agilitykoulutuspäivän Lahden kupeessa, Pennalassa, 11.9.2016. Kouluttajaksi saamme jälleen yhden omistamme, eli vuoden 2015 agilityrusselin Rumban ohjaaja Virpi Kosken. Virpi on erittäin taitava ohjaaja, ja hän omaa vankan kokemuksen lajista niin kouluttajana kuin arvokisaosallistujanakin. Virpi on myös aurinkoinen ja iloinen persoona, ja meistä agilitytoimikuntalaisista on huippua saada tarjota teille mahdollisuus päästä hänen koulutukseensa edullisella jäsenhinnalla!

Harjoittelu tapahtuu kolmen koirakon ryhmissä ja harjoitteluaikaa on 20 minuuttia per koirakko sisältäen rataantutustumisen. Koulutus soveltuu jo pieni ratapätkiä tekeville, eli hieman kokemusta koirakolla lajista tulisi olla, erikoisesteiden (muut esteet kuin hypyt ja putket) osaamista ei vaadita. Koulutus alkaa radanrakennuksella klo 10.

Koulutukseen pääsee ensisijaisesti jäsenet russelien kanssa. Mahdolliset ylijäävät paikat täytetään ensisijaisesti jäsenistä muun rotuisten kanssa ja sitten toisen koiran kanssa. Paikat täytetään näillä säännöillä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuksen hinta on 13e/koirakko, saat ennen koulutusta laskun, joka tulee olla maksettu ennen koulutusta, Maksukuitti lähetetään samaan osoitteeseen kuin ilmoittautuminen.

Ilmoittautumiset 31.08.2016 mennessä otsikolla ”SJRT ry Virpi Kosken koulutus” osoitteeseen satunur(@)gmail.com (poista sulkeet). Ilmoittautuminen on sitova, joten ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koulutuksen, saat toki siirtää paikan toiselle, mutta maksu kulkee kauttasi. Ilmoittautumiseen oma nimi yhteystietoineen sekä tämänhetkinen tasonne (mölli/kisaavat), jota voi myös halutessaan avata hiukan. Muita toiveita voi myös laittaa, esim. kaverin kanssa samaan ryhmään tms., ja otamme ne mahdollisuuksien mukaan huomioon! Saat vastauspostina vahvistuksen ryhmäpaikasta ja lisätiedot sekä laskun ilmoittautumisajan päätyttyä.

Olette lämpimästi tervetulleita koulutukseen!

Terkuin,
Suomen jackrussellinterrierit ry:n agilitytoimikunta

 

Kutsu PDF-muodossa