Jackrussellinterrierien erikoisnäyttely Kuopiossa 6.8.2022

Jackrussellinterrierien erikoisnäyttely Kuopiossa 6.8.2022

Tervetuloa Suomen Jackrussellinterrierit ry:n päänäyttelyyn Kuopioon 6.8.2022!

Russelinäyttely järjestetään kolmipäiväisen Sawo Shown yhteydessä ja erikoisnäyttely pyörähtää käyntiin lauantaisen NORD-näyttelyn rotukehän jälkeen. Samalla näyttelypaikalla on perjantaina KR-näyttely, lauantaina NORD- ja erikoisnäyttely sekä sunnuntaina KV-näyttely – mahdollisuus osallistua jopa neljään näyttelyyn samassa paikassa yhden viikonlopun aikana.

Näyttelypaikan osoite: Sorsasalon Ravirata Puikkarintie 41, 70420 Kuopio
Arvosteluluokat: Pikkupennut (5-7 kk), Pennut (7-9 kk), JUN, NUO, AVO, KÄY, VAL, VET, Kasvattajaluokka, Jälkeläisluokka

Näyttelyssä arvostellaan tavallisten luokkien lisäksi myös pikkupennut (5-7 kk) ja jälkeläisluokka. Tänä vuonna mukana myös parikilpailu sekä parhaan juniorin valinta.

Tuomareiksi on kutsuttu Csaba Zsolt Lokodi, Romania (nartut, rotunsa paras, paras veteraani, parikilpailu) ja Marjo Nygård (pennut, paras pentu, urokset, kasvattajaluokka, jälkeläisluokka).

Ilmoittautuminen 18.7.2021 mennessä – ilmoittautumismaksu 35€, saman omistajan 2. jne. koira 30€, pennut ja veteraanit 20€, yli 10-vuotiaat veteraanit veteraaniluokkaan ilmoitettuna ilmaiseksi. Kasvattaja- ja jälkeläisluokat ovat ilmaisia. Alennuksen saaminen (saman omistajan 2. jne. koira) edellyttää, että koirien ilmoittautumiset lähetetään samassa kuoressa tai tehdään netissä samalla kertaa.

Parikilpailun ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla ainomustonen(@)gmail.com (poista sulkeet) TAI ilmoittautuminen paikan päällä 10€. Maksu Mobilepaylla 0400 864 044 tai tasarahalla käteistä. Ilmoita osallistuvien koirien viralliset nimet, rekisterinumerot sekä omistajat.

Ilmoittautuminen näyttelyyn on nyt auki! Netti-ilmoittautumisen löydät Showlinkin sivuilta ja tarkemmat tiedot paperi-ilmoittautumiseen näyttelyn omilta nettisivuilta.

Tiedustelut: Johanna Heikkilä, p. 050 4011 745, heikkila.johanna(@)gmail.com
(Ilmoittautumisia koskevat) tiedustelut: Aino Mustonen, p. 0400 864 044, ainomustonen(@)gmail.com

 

Näyttelyn nettisivut
Tapahtuma Facebookissa

 

Näyttelyä sponsoroi: