Käyttöleiri Hankasalmella 21.-25.7.2021

Käyttöleiri Hankasalmella 21.-25.7.2021

Käyttöleiri muuttaa! Tänä kesänä vietämme mukavaa yhdessäoloa käyttölajien tiimoilta Hankasalmella, Ruokoniemen leirintäalueella heinäkuun helteissä 21.7.-25.7.2021.

Ruokoniemestä löytyy 7 mökkiä ja kesähotelli josta löytyy 2 kaksiota ja 4 kolmiota. (mökiin voi majoittua 1-2 henkilöä). Mökkejä voi alkaa varaamaan toukokuun alusta. Yhteystiedot: Ruokoniementie 4, 41520 Hankasalmi, 0400 418 894, ruokoniemenleirinta(@)gmail.com (poista sulkeet).

Pääsemme treenaamaan MEJÄn ja vesiriistan parissa. Kouluttajina toimii Mari Myllynen, Esa Pekkarinen ja Teemu Korpi. Myös muuta oheistoimintaa on luvassa ja tietysti iltanuotiolla keskustellaan päivän tapahtumista, tutustutaan toisiimme ja vaihdetaan kokemuksia. Leirin koulutukset sopivat niin aloittelijoille kuin jo pitempään harrastaneille.

Ilmoittautuminen leirille alkaa 1.6.2021 ja päättyy 23.6.2021. Leiri on tarkoitettu Suomen Jackrussellinterrierit ry:n jäsenille. Ilmoittautuessasi kerro kuinka monta ihmistä leirille on tulossa, mihin lajeihin haluatte osallistua, leirin aikataulutuksesta – ohjaajan ja koiran antoisan koulutuksen kannalta sama talouden koirista max 2 kannattaa ilmoittaa päivän koulutuksiin. Ruoka-aine allergioista on hyvä mainita, myös heidän jotka eivät osallistu leirille mutta syövät siellä.

Leirin aikataulu ja tarkempi sisältö selviää myöhemmin. Asiasta tiedotetaan yhdistyksen nettisivuilla ja Facebookissa.

Leirin hinnat

– Koko leiri 90 euroa (sisältää 3 päivän koulutukset, 4 aamiaista ja 3 lounasta)
– Päiväkävijä 40 euroa (sisältää päivän koulutuksen, aamupalan ja lounaan)
– Ei-leiriläinen ruokailija 20 euroa/päivä (sisältää aamiaisen ja lounaan)

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: k.haapaniemi(@)gmail.com (poista sulkeet)

 

>> Tapahtuma Facebookissa