Muista yhdistyksen terveystuet!

Muista yhdistyksen terveystuet!

Suomen Jackrussellinterrierit ry haluaa tukea myös rahallisesti jäseniensä jackrussellinterrierien terveystutkimuksia. Tällä hetkellä tukea on mahdollista anoa PLL-geenitestistä, yli 10-vuotiaan silmätarkastuksesta sekä virallisesta selkäröntgenkuvauksesta. Rodun kannalta on tärkeää saada tietoa myös kotikoirien tai jo jalostuskäytöstä poistuneiden koirien terveystilanteesta.

Selkätukipakettia 2019 on jäljellä vielä loppuvuodelle, eli sitä kannattaa hyödyntää nyt nopeasti!

 

Primääri linssiluksaatio eli PLL -geenitestit

PLL-geenitesteistä myönnetään 10 euroa tukea per yhdistyksen jäsenen koira.

Toimita testitodistus, omistajan tiedot sekä tilinumero rahastonhoitajalle: sjrt.rh(@)gmail.com (poista sulkeet).


Yli 10-vuotiaiden silmätarkastukset

Yhdistys tukee jäseniensä yli 10-vuotiaiden russelien silmätarkastuksia 40 eurolla.

Toimita koiran virallinen nimi ja rekisterinumero, linkki KoiraNettiin, omistajan tiedot sekä tilinumero rahastonhoitajalle: sjrt.rh(@)gmail.com (poista sulkeet).


Virallisen selkäröntgenkuvauksen tuki vuonna 2019

Suomen Jackrussellinterrierit ry:n vuosikokouksessa 17.3.2019 on päätetty tukea jackrussellinterrierien virallisia selkäkuvauksia, jotta saisimme lisätietoja rodun selkätilanteesta. Tukea on mahdollista saada yhdistyksen jäsenen omistamalle jackrussellinterrierille, jonka selkä lausutaan virallisesti Suomen Kennelliitossa ja tulos on nähtävissä KoiraNetissä.

Tuen suuruus on 50 euroa / koira. Tukea maksetaan budjetin mukaisesti, budjetoitu summa on 3350 euroa. Näin tukea on mahdollista vuoden 2019 aikana maksaa 67:lle yhdistyksen jäsenen omistamalle jackrussellinterrierille.

Jalostustoimikunta voi myös kutsua viralliseen selkäröntgenkuvaukseen maksimissaan neljä jalostukseen paljon käytettyä koiraa tai koiran, jonka jälkeläisillä on todettu useampia LTV/VA/SPmuutoksia. Tässä tapauksessa röntgenkuvauksesta ja lausunnosta korvataan maksimikorvaus 170 euroa.

Tuen hakeminen

Lähetä tukihakemus rotujärjestön jalostustoimikunnalle: sjrtjalostus(@)gmail.com (poista sulkeet). Ilmoita hakemuksessa koiran virallinen nimi, rekisterinumero sekä omistaja ja omistajan yhteystiedot. Tarvittaessa koiran omistajuus on pystyttävä todistamaan. Tuki maksetaan, kun tulos näkyy SKL:n Koiranetissä.

Uudistetut selkätukisäännöt koskevat Suomen Jackrussellinterrierit ry:n jäsenten jackrussellinterriereitä, jotka röntgenkuvataan ja lausutaan SKL:ssa 18.3.2019 – 31.12.2019 välisenä aikana. Tukea ei makseta tätä aiemmin tehdyistä tarkastuksista. Tukea maksetaan yhteensä maksimissaan budjetoitu tukisumma.

Huom! Kenneliiton lausuntomaksu ei sisälly maksettaviin korvauksiin, sen kustannuksista huolehtii koiran omistaja itse.