Pekka Teinin rakenne ja liike -luento Lempäälässä 13.11.2021 – PERUTTU

Pekka Teinin rakenne ja liike -luento Lempäälässä 13.11.2021 – PERUTTU

Luento joudutaan perumaan luennoitsija Pekka Teinin henkilökohtaisista menoista johtuen. SJRT ry pahoittelee tilannetta. Yritämme saada luennon järjestymään toisena ajankohtana.

Jos olet jo maksanut luennon, niin lähetä oma nimi ja tilinumero rahastonhoitajallemme Päivi Mäkiselle sähköpostiin: sjrt.rh(@)gmail.com (poista sulut).

Korvaava tapahtuma: Nosework-tutustumispäivä

 

Tervetuloa kuuntelemaan luentoa russelin rakenteesta ja liikkeestä!

Ulkomuototuomari ja metsästäjä Pekka Teini luennoi meille ensimmäisen kerran aiheesta vuonna 2019 ja luento sai silloin paljon kiitosta selkokielisestä ja rauhallisesta tyylistä pitää luento. Esimerkkikoirat myös avasivat paljon asiaa.

Tilaisuus on tarkoitettu SJRT ry:n jäsenille ja kaikille rodusta kiinnostuneille koiraharrastajille. Tilaisuus on maksullinen, 10 euroa jäsenille ja ei-jäsenille 20 euroa. Tilaisuudessa on kahvi- ja pullatarjoilu.

Aika: 13.11.2021 klo 12-14:30. Paikkana Pohjois-Hämeen kennelpiirin tila, Tampereentie 484, 33880 Lempäälä – Tampereen suunnasta tultaessa vanhaa Lempääläntietä ohi Peltolammin ja Multisillan, Sääksjärvellä. Rakennuksen katolla ”Europörssi”-kyltti.

Ilmoittautumiset 8.11.2021 mennessä osoitteeseen k.haapaniemi(@)gmail.com (poista sulkeet). Ilmoita myös voisitko tuoda paikalle esimerkkikoiran. Eritasoisia koiria olisi hyvä olla 3-5.

Vietetään mukava päivä mielenkiintoisen aiheen parissa!