Tokokoulutus Orimattilassa 29.5.2021

Tokokoulutus Orimattilassa 29.5.2021

HUOM! Tokopäivä on siirretty 17.1.2021 -> 29.5.2021 ja ulos koronan vuoksi. Ilmoittautuneille on ilmoitettu sähköpostitse.

Suomen Jackrussellinterrierit ry järjestää Orimattilassa russeleille tokon koulutuspäivän, johon kouluttajaksi olemme saaneet Oili Huotarin.

Koulutus on avoin kaikentasoisille, aloittelevista ja arkitottistelijoista aina kilpaileviin asti.

Kouluttaja Oili Huotari esittäytyy:
”Olen harrastanut tokoa vuodesta 1995 alkaen. Aloitin borderterrierin kanssa, kunnes kolmen terrierin jälkeen hankin ensimmäisen bordercollieni. Olen päässyt hyvien kouluttajien vaativaan oppiin ja jaan nyt saamaani oppia ja kokemusta päätoimisena tokokouluttajana. Koulutan kaikentasoisia ja kaikenrotuisia koiria. Olen kuulunut Suomen toko-valmennusrenkaaseen useita vuosia ja edustanut Suomea MM- ja PM-kisoissa.

Borderterrierini Topi oli tokovalio. Borderin valioituminen oli ja on edelleen harvinaista ja arvostan saavutustamme todella korkealle. Terrieri oli helppo motivoida tekemään, sillä sille kelpasivat sekä namit että lelut. Palkattomuus ja pitkäjänteisyys taas eivät olleet sen vahvimpia puolia. Myös kaksi muuta borderiani kilpailivat ylemmissä luokissa.

Bordercollieni Zipun kanssa kilpailimme vuosia maajoukkuetasolla saavuttaen mm maailmanmestaruuden. Nykyinen kisakoirani Trix jatkaa äitinsä Zipun jalanjäljissä.”

Tokokoulutuksen hinta on 30 euroa / SJRT ry:n jäsen jackrussellinterrierin kanssa, muut 60 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset 14.5.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: toko.vpkh(@)gmail.com (poista sulkeet).

Etusija Suomen Jackrussellinterrierit ry:n jäsenillä jackrussellinterrierin kanssa 1.5.2021 asti.

Mukaan mahtuu 10 koirakkoa.

Ajo-ohje P-HAU:n hallille Orimattilan Pennalaan.

 

>> Tapahtuma Facebookissa