Tokon ja rally-tokon koulutuspäivä Kokemäellä 3.4.2021 – SIIRRETÄÄN

Tokon ja rally-tokon koulutuspäivä Kokemäellä 3.4.2021 – SIIRRETÄÄN

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi koulutuspäivä tullaan siirtämään alkusyksyyn. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä ja uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin!

Suomen jackrusselliterrierit järjestää jäsenilleen ja heidän jackrussellinterriereilleen tokon ja rally-tokon koulutuspäivän. Kouluttajana toimii Riia Lehti.

Aamupäivä aloitetaan tokon parissa, ryhmiä on kaksi ja yhteen ryhmään mahtuu 4 koirakkoa. Yhden ryhmän treeniaika on 1,5 tuntia.
– Ryhmä 1 klo 11.00 – 12.30
– Ryhmä 2 klo 12.30 – 14.00

Iltapäivällä jatketaan rally-tokon parissa, ryhmiä on kaksi ja yhteen ryhmään mahtuu 4 koirakkoa. Yhden ryhmän treeniaika on 1,5 tuntia.
– Ryhmä 1 klo 14.30 – 16.00
– Ryhmä 2 klo 16.00 – 17.30

Rally-tokoon osallistuvilla koirakoilla olisi hyvä olla seuruukoulutus jo aloitettu, että koirakko saisi päivästä mahdollisimman paljon irti.

Koulutuksen hinta jäsenille russelin kanssa 17 euroa.

Koulutus pyritään täyttämään russeleilla ilmoittautumisjärjestyksessä ja jos tilaa jää niin paikkoja täytetään myös muun rotuisilla. Ei-jäsenille hinta 22 euroa.

Ilmoittautuminen 1.3. – 31.3.2021 osoitteeseen: k.haapaniemi(@)gmail.com (poista sulkeet)

Kouluttajan esittely:

Olen koira-alan yrittäjä ja kasvattaja Harjavallasta. Olen kouluttanut koiraharrastajia yrityksessäni (Kunnon Koira) kohta 5 vuotta. Tänä vuonna aloitin koulutukset myös Dog Team Oy:llä. Koulutan viikoittain pääasiassa tokoa, rally-tokoa ja pentukursseja. Omien koirieni kanssa harrastan useampaa lajia, joista päälajeina ovat rally-toko ja toko.

Tokossa olen kilpaillut yhden kanssa erikoisvoittajaluokassa ja kolmen kanssa voittajaluokassa. Rally-tokossa olen kilpaillut kolmen kanssa mestariluokassa.

Nykyinen aktiivikisakoirani on 4-vuotias lapinporokoira Risu, joka saavutti rally-tokovalion arvon 3 vuoden iässä, ollen samalla myös ensimmäinen rally-tokossa valioitunut lappalaiskoira.

Tokon voittajaluokan Risu korkkasi 3,5 vuoden iässä. Laumaan kuuluu myös sileäkarvaiset colliet: Jura, joka on eläköitynyt aktiiviharrastamisesta ja tulevaisuuden toivo Moira, joka työstää pohjia tokoon, rally-tokoon, nose workiin ja fh-jälkeen.

Kouluttaessani otan huomioon rotutyypin, yksilölliset luonne-erot ja hyödynnän yksilön luontaista taipumusta suorittaa annettua tehtävää.