Trimmauskurssi Kangasalla 29.4.2017

Trimmauskurssi Kangasalla 29.4.2017


Nyt kevään karvanlähdön aikaan on hyvä hetki perehtyä trimmauksen saloihin! Suomen Jackrussellinterrierit ry yhteistyössä Trimmaaja Karoliina Blyn kanssa järjestävät trimmausopetuksen Kangasalla lauantaina 29.4.2017 klo 10-16.

Mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä koiran kanssa ja kuunteluoppilaita. Trimmausopetus pitää sisällään parin tunnin trimmausluennon, luentomateriaalin ja koirakohtaista opetusta. Luennon jälkeen pidetään kahvitauko. Koiran kanssa kurssille tulevat trimmaavat omaa koiraansa ja Karoliina antaa koirakohtaisia ohjeita. Kuunteluoppilaana on loistava tilaisuus päästä näkemään, miten erilaisten turkkien tai rakenteen omaavia trimmataan. Mukaan voi tulla niin kotikoiran omistaja kuin näyttelyharrastajakin. Luennolla käydään läpi trimmausvälineitä ja russelien rodunomaisen trimmauksen perusteet. Koiria trimmatessa voi pyytää neuvoja myös koiransa näyttelytrimmiin.

Kurssin hinta on yhdistyksen jäsenille 70 euroa, muille 80 euroa (sis.alv). Hinta sama niin koiran kanssa osallistuville kuin kuunteluoppilaillekin. Maksu suoritetaan etukäteen Karoliinalle. Sitovat ilmoittautumiset 24.4. mennessä osoitteeseen karoliina.jantunen(@)pp.inet.fi.

Kurssi pidetään Koirapalvelu Taidogasin tiloissa osoitteessa Artturintie 12, 36220 Kangasala. Käynti sisäpihan puolelta talon vasemmalla puolella sijaitsevaan kurssitilaan.