Vuoden Russeli 2019 -pistelasku

Vuoden Russeli 2019 -pistelasku

Taas on aika kerätä yhteen kokoon kuluneen vuoden saavutukset, kunkin omissa lajeissa!

Vuoden Russeli -kilpailu on Suomen Jackrussellinterrierit ry:n jäsenten koirille tarkoitettu kilpailu, joten kilpailuun osallistuvan koiran omistajan on oltava jäsen. Jos omistajia on useita, riittää, että yksikin heistä on yhdistyksen jäsen.

Tämän linkin takaa löytyvät Vuoden Russeli 2019 -kilpailun säännöt ja pistelaskuohjeet kokonaisuudessaan yhdessä pdf-tiedostossa.

Tiedosto sisältää myös ohjeet sekä pistelaskutaulukon mallia uuteen Vuoden Kasvattaja -kategoriaan, joka on tänä vuonna käytössä ensimmäistä kertaa. Tästä voit käydä lataamassa itsellesi excel-taulukon, joka täydentämällä laskee suoraan pisteet oikein kokonaispisteisiin.

Pisteet otetaan vastaan vanhaan tuttuun sähköpostiosoitteeseen vuodenrusselit(@)gmail.com (poista sulkeet). Toimita ne 25.1.2020 mennessä, tämän jälkeen lähetettyjä pisteitä ei voida huomioida mukaan kisaan. Tulokset julkaistaan SJRT ry:n vuosikokouksessa Lempäälässä 28.3.2020.

Eikun osallistumaan!

Nettisivuillamme on selvityksessä valitettava tekninen ongelma, jonka vuoksi osan sivuista päivityksessä on ollut suuria haasteita, emmekä yrityksistä huolimatta ole vielä saaneet päivitettyä mm. juuri nyt ajankohtaista Vuoden Russeli -sivua. Pahoittelemme häiriötä ja toivomme että hommat saadaan taas kuntoon pian!